Șoseaua Pantelimon 6-8, Sector 2, București
office@integrisoft.ro
+40-21-250.87.50

avansis.bdu.registrul agricol

Integrisoft > Services > BDU > avansis.bdu.registrul agricol

avansis.bdu.registrul agricol

Oferă funcționalități legate de gestionarea datelor cerute de registrul agricol,coroborandu-le cu informatiile din alte sisteme.
Soluția permite corelarea informațiilor cu modulul de taxe și impozite (persoane, adrese, terenuri, suprafațe), oferă asistență vizuală avansată utilizatorului prin integrarea cu o soluție de manipulare interactivă a hărților electronice, permite eliberarea de adeverințe/certificate personalizate și raportare facilă. Permite exportul catre RAN(ANCPI).

Prin integrarea cu harta interactivă, utilizatorii vor vizualiza pe hartă locatia componentelor imobiliare din componenta gospodariilor la nivel de pin/punct in harta.

Acopera necesitatile primariilor in privinta evidentei registrului agricol, oferind o interfata prietenoasa, automatizand activitatea de cautare si raportare si coroborand datele din evidenta cu cele din taxe si impozite.

Facilitati si avantaje

  • Posibilitate corelare informatii cu taxe si impozite (persoane, adrese, terenuri, suprafete)
  • Integrarea cu produse GIS (AvanMap) permite vizualizarea unor informatii direct pe harta, inclusiv corelari intre subsisteme (ex: unitati nedeclarate in registru in comparatie cu taxele sau invers)
  • Eliberare de adeverinte/certificate personalizate, orice model
  • Facilitati puternice de cautare de informatii dupa orice criteriu, navigare din aproape in aproape pana la informatia cautata
  • Raportare facila, interna si pentru alte institutii (ex: APIA, INS, Directia Agricola, etc)
  • Interfata cu utilizatorul este bine structurata si usor de folosit
  • Securitate ridicata a informatiei

Beneficii

Integrare cu alte soluții

In contextul existentei unor alte aplicatii Integrisoft (ex: aplicatia de taxe), prin intermediul acestui modul se pot standardiza si sicnroniza datele de acest tip. De asemenea, Avanregis se poate integra cu o harta interactiva web (GIS).Avantajele directe ale integrarii sunt:

  • Obtinerea facila a liste de adrese nedeclarate in registrul agricol
  • Corelarea si afisarea tuturor informatiilor despre o persoana din toate sistemele pe baza adresei
  • Corelarea suprafetei intre taxe si registrul agricol
Asamblarea instantanee a rapoartelor

Aplicatia permite emiterea rapida a rapoartelor periodice cat si asamblarea dupa nevoi de rapoarte adhoc.

Acces rapid și facil la informație

Aplicatia ofera facilitati de cautare avansata dupa criterii multiple.

Automatizarea sarcinilor uzuale
Sarcinile uzuale precum emiderea de diverse adeverinte, extrase de registru, listare de bunuri, pot fi facute instantaneu.

Colaborare mai buna

Prin intermediu unei interfete web accesibila extern se pot oferi spre consultare informatii catre alte departamente din cadrul aceleasi institutii mimimizand solicitarile de acest tip. De asemenea se pot expune informatii in exterior catre alte institutii sau cetateni.

Securitate avansata

Aplicatia valideaza automat datele introduse, prevenind erorile de operare. Accesul in aplicatie este securizat , drepturile de acces depinzand de rolurile atribuite utilizatorilor.