Soluții software pentru administrația
publică centrală și locală

PORTOFOLIU SOLUȚII

Integrisoft este unul dintre cei mai mari producători de aplicații software pentru administrația publică, cu sistemul informatic Avansis utilizat în peste 40% din orașe și 34% din municipiile reședință de județ.

Beneficiind de o experiență de peste 20 ani, Integrisoft Solutions oferă soluții software de digitalizare a administrației publice. Sistemul informatic integrat Avansis cu bază unică de date poate acoperi toate departamentele unei instituţii publice, ceea ce ne califică pentru implementarea Cloud-ului Guvernamental.
Datorită know-how-ului acumulat și bunelor practici pe care le aplicăm, reușim să soluționăm în cel mai inovator şi cuprinzător mod provocările specifice sectorului public. Trei milioane de cetățeni români accesează serviciile instituțiilor publice prin intermediul aplicațiilor dezvoltate de Integrisoft. Vă invităm să descoperiți mai jos principalele noastre linii de business:

Avansis

Avansis

Avansis este un sistem informatic integrat pentru administrația publică care are în componență 24 module specializate.

Avansis.Digital

Avansis.Digital

Avansis.Digital este o gamă de servicii, extensie a platformei Avansis, parte componentă a propunerii Integrisoft de digitalizare a administrației publice.

Avansis.BDU

Avansis.BDU

Soluții complete de tip BDU (Bănci de Date Urbane) pentru integrarea cu RENNS și RAN, Hartă Digitală, Urbanism, Cadastru, Patrimoniu și Registru Agricol.

CARES

CARES

Module dedicate managementului resurselor umane și salarizării. Soluție HRM all-in-one: organigramă, fluxuri și template-uri documente comunicare, dosar electronic angajat, rapoarte predefinite.

ERP Soft1 Series 6

ERP Soft1 Series 6

Integrisoft este partener autorizat SoftOne. Soft1 Series 6 încorporează toate beneficiile, caracteristicile și funcționalitățile celei mai inovatoare platforme Cloud ERP de pe piața din Sud-Estul Europei.