Inspirăm oameni și organizații
să evoluăm împreună!

Să facem cunoștință

Integrisoft Solutions este unul dintre cei mai mari producători de aplicații software pentru administrația publică locală și centrală. Ne mândrim cu peste 600 de implementări în 400 de instituții.

Oferim clienților noștri expertiză și cunoștințe acumulate în industria IT de-a lungul celor 25 de ani de la înființare. Ne punem pasiunea și curiozitatea în slujba inovației și a gândirii pe termen lung. Întreținem o cultură internă bazată pe unitate, deschidere, onestitate și dedicare.

Brandul de produs Avansis este dezvoltat in jurul nevoile specifice ale administrației publice locale și centrale. Avansis este un sistem informatic integrat care are în componență 24 module specializate conectate la o bază comună de date. Trei milioane de cetățeni români accesează serviciile instituțiilor publice prin intermediul aplicațiilor dezvoltate de Integrisoft. Soluțiile noastre de digitalizare sunt prezente în cinci primării de sector din București, în 34% din municipiile reședință de județ și în 40% din orașe, gestionând obligații de peste opt miliarde de RON/an. Ne mândrim cu aceste rezultate și, în același timp, suntem dornici să contribuim la proiecte de anvergură destinate  comunităților inteligente.

Integrisoft este membru fondator al clusterului Smart Alliance, cea mai mare comunitate dedicată promovării și susținerii inovației românești în IT&C. Înființat în 2015, clusterul are în prezent 25 de membri, un total de peste 800 de angajați și colaboratori, peste 2,300 de proiecte livrate la nivel național și internațional. Smart Alliance – Innovation Technology Cluster derulează proiecte în mai bine de 40 de locații din întreaga lume, direct sau în regim de outsourcing.

Misiunea, viziunea și valorile noastre

Împreună cu partenerii noștri, asigurăm sisteme software de înaltă performanță, adaptabile necesităților clienților noștri, devenind etalon pe piața de profil.

Misiunea noastră: Integrisoft oferă soluții IT care integrează date și le transformă în procese digitale ușor de gestionat și de raportat, datorită experienței vaste în integrare, a gândirii în perspectivă, a atitudinii implicate și a coeziunii de care dă dovadă echipa Integrisoft.
Împreună cu partenerii noștri asigurăm sisteme software de înaltă performanță, adaptabile necesităților clienților noștri, devenind etalon pe piața de profil.
Integrisoft este lider de piață pe anumite soluții asigurând performanța în activitatea clienților noștri.

Viziunea noastră: inspirând oameni și organizații, putem evolua împreună!

100% PASIUNE

Căutăm mereu o perspectivă pozitivă, dăm și obținem un sens profund din activitatea noastră. Cultivăm priceperea și obișnuința de a fi recunoscători pentru ceea ce realizăm.

Credem că organizațiile și tehnologia servesc oamenilor, nu invers. Iubim și sărbătorim micile succese, bogăția vieții și potențialul uman infinit în serviciile pe care le oferim și în modul în care trăim.

DESCHIDERE

Pentru noi, deschidere înseamnă: ascultare, comunicare, toleranță și posibilități. Ascultăm activ, acordăm atenție și comunicăm beneficiind de dreptul, dar și de datoria, de a împărtăși puncte de vedere și de a le putea discuta într-un spirit pozitiv. Combinația de a asculta și comunica fără a judeca este definiția noastră a toleranței.

IMPLICARE

Este promisiunea pe care ne-o facem nouă înșine atunci când ne asumăm o sarcină, un proiect, o intiațivă, o stare de spirit.

ONESTITATE

Cinstea, credibilitatea și onorabilitatea sunt virtuți prețuite și respectate, ne place să susținem adevărul și echitabilitatea. Suntem ceea ce simțim și ceea ce gândim. Prețuim verticalitatea sufletească, integritatea acțiunilor noastre și respectăm regulile în comunitatea în care trăim, muncim și construim.

LOIALITATE

Suntem loiali angajamentelor asumate și respectăm acordurile încheiate cu partenerii noștri.

Un brand sub care se reunesc sute de profesioniști din firme independente atât la nivel national, cât și internațional pentru a colabora în scopul de a oferi cele mai bune servicii variind de la optimizarea proceselor, dezvoltare infrastructură IT până la training și consultanță.

Un standard de calitate a serviciilor al cărui scop nu este doar de a rezolva punctual o problemă de moment, ci și de a anticipa contextul și provocările viitoare și a oferi soluții pe termen scurt și lung.

CE ESTE INTEGRISOFT?

Integrisoft este un grup tehnologic inovativ care aduce know how și cele mai bune practici din diverse sectoare pentru a soluționa provocările de business din domeniile sofware development, internet și mobile, în cel mai inovativ mod.

O metodă de abordare multidisciplinară. Ulterior evaluării inițiale, în funcție de provocări, de direcțiile de evoluție alese și de oportunitățile existente pe mai multe domenii, Integrisoft oferă cea mai completă și mai eficientă soluție.

O comunitate. Integrisoft este o comunitate de business alături de clienții noștri, o comunitate în care se construiesc parteneriate strategice și în care sunt distribuite cu prioritate oportunitățile de colaborare.