Solutii software pentru Administratia Publica, Custom software

Cariere

Ești aici: Home » Cariere

 

Motive pentru a face parte din echipa Integrisoft

 

Suntem unul dintre cei mai importati  furnizori de sisteme software integrate pentru administratia publica locala  la nivel national iar in capitala suntem leaderi pe zona software-ului de management al taxe si impozitelor (4 sectoare din 6 folosesc solutia noastra). 

 

 

Am ajuns aici fiindca ne-am bazat pe tehnologia performanta, permanent eficientizata astfel incat sa corespunda cerintelor din ce in ce mai mari ale clientilor nostri. Cei care sunt în directa legatura cu Integrisoft, au asteptari foarte mari  deservind la randul lor milioane de contribuabili cu ajutorul sofwareului nostru, iar noi raspundem acestei provocări recrutand oameni cu adevarat deosebiti pentru a le oferi acestora calitate in misiunile pe care trebuie sa le indeplineasca de la design si programare la  training sau customer service, tot ce au nevoie pentru o împlinire profesionala şi personala. 

 

 

Crestem impreuna“, acesta este conceptul cheie care se regaseste in tot ce facem. Am pornit cu un singur produs si o echipa restransa iar acum  Integrisoft are o echipa de 10 ori mai mare si 12 produse in portofoliu sarbatorind pentru unii dintre colegi 8 ani de Integrisoft!     

 

 

 

Posturi disponibile