Șoseaua Pantelimon 6-8, Sector 2, București
office@integrisoft.ro
+40-21-250.87.50

Termeni și condiții

Termenii si conditiile folosirii siteului www.integrisoft.ro

Integrisoft Solutions (ISS) detine drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site. ISS isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.

 ISS nu expune pe siteul www.integrisoft.ro ofertele oficiale contractuale ci doar informatii de interes general. Acest site nu contine sfaturi sau recomandari cu privire la luarea unei decizii, oricare ar fi aceasta. Astfel, ISS nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune produse utilizatorului site-ului.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris al ISS.

Integrisoft Solutions nu garanteaza ca informatiile care apar pe acest site nu contin erori, cu toate ca ISS depune toate eforturile pentru a transmite informatii actualizate si exacte. Orice persoana care doreste se informeze si/sau sa achizitioneze unul din serviciile sau produsele prezentate pe site este rugata sa contacteze oricare din unitatile Integrisoft Solutions pentru a afla detalii – disponibilitate, conditii contractuale, taxe, tarife, etc.

Integrisoft Solutions nu poate fi responsabila legal pentru nici un fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului site-ului cauzate de informatii eronate. Informatiile se pot modifica in orice moment si nu se poate acorda nicio garantie cu privire la acuratetea, caracterul complet sau actual al informatiilor furnizate.

Integrisoft Solutions nu poate garanta sau controla actualitatea si exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul www.integrisoft.ro. Orice persoana care viziteaza site-ul www.integrisoft.ro si care ofera date cu caracter personal isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:

  • sa primeasca din partea ISS, prin mail, buletine informative;
  • datele personale sa poata fi prelucrate de catre ISS, in vederea efectuarii de studii de piata sau a transmiterii unor materiale promotionale specifice marketingului direct;
  • realizarii de catre ISS a recrutarilor de personal;
  • solutionarea de catre ISS a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate;

ISS va pastra confidentialitatea acestor informatii, cu exceptia informatiilor solicitate de autoritatile legale competente. Banca nu va inchiria sau vinde baza de date unor terte parti.

In conformitate cu prevederile Legii 677/2001, dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei.

Daca aveti intrebari cu privire la aceste mentiuni va rugam sa ne contactati (Sectiunea Contact).

Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu aceste mentiuni.