Integrisoft Solutions
Partener autorizat Softone

Crește performanța afacerii tale cu Soft1 Cloud ERP Series 6

Uită de costurile ridicate, de analizele sau implementările complicate. Soft1 Cloud ERP Series 6 îmbină beneficiile cloud cu tehnologiile de ultimă generație pentru automatizarea proceselor companiei, indiferent de dimensiune sau industrie.

Integrisoft oferă servicii de consultanță, implementare și asistență pentru soluțiile ERP ale producătorului SoftOne. Cu o experiență de 23 de ani în analiza datelor și implementarea soluțiilor software pentru managementul afacerii, ne mândrim să susținem transformarea digitală a companiilor.
Soft1 Series 6 reprezintă următoarea generație a soluțiilor cloud, fiind dezvoltată pe cea mai inovatoare platformă cloud ERP din Europa de Sud-Est. Cu peste 8.000 de instalări, tehnologia Soft1 cloud a schimbat complet modul în care operează companiile. Soft1 ERP Series 6 este un software de enterprise resource planning, o soluție completă pentru companiile moderne, care oferă organizațiilor o serie de beneficii unice: automatizarea proceselor pentru adaptare rapidă la schimbările din piață, posibilitatea exploatării resurselor fără restricții geografice sau temporale, un flux de informatii automat cu furnizorii, clienții și partenerii.

TCO scăzut

Nu este nevoie de instalări specializate sau de alte investiții în echipamente. Este suficient să personalizați și să implementați soluția Soft1 ERP Series 6 pe bază de abonament anual și să o utilizați în varianta „pay as you go”.

Valoare adaugată imediată

Fără a necesita alte investiții în echipamente hardware și licențe de baza de date, Soft1 Cloud ERP Series 6 reduce semnificativ perioada de implementare. Astfel, beneficiile pot fi observate într-o perioadă scurtă de timp.

Aplicații mobile inovative

Managerii au din ce în ce mai multă nevoie de soluții mobile, iar utilizatorii finali necesită flexibilitate sporită atunci când operează o soluție ERP în afara biroului, prin intermediul smartphone-urilor sau tabletelor.

Soluție scalabilă

Adaugă extrem de simplu module și funcționalitati noi în funcție de nevoile specifie ale companiei. Soft1 Cloud ERP Series 6 permite alocarea rapidă și ușoară a resurselor.

Securitate și fiabilitate

Fiind instalat pe cele mai sofisticate locații tip Data Center ale Microsoft, ERP-ul oferă fiabilitate, prin serviciile sale superioare de securitate, de monitorizare a rețelei, de back-up și soluții avansate de recuperare.

Actualizări automate

Cu Soft1 Cloud ERP Series 6, beneficiezi de actualizări automate ale soluției, iar noile funcționalități sunt foarte ușor de adăugat pe măsura ce business-ul se dezvoltă.

Funcționalități Soft1 Cloud ERP Series 6

Tehnologii și funcționalități inovatoare, menite să optimizeze operarea în cloud pentru a crea un model operațional mai rapid, mai inteligent și mai avantajos.

Soft1 ERP integrează într-un singur sistem toate sectoarele de business dintr-o companie. Noua platformă software are o interfaţă de utilizare intuitivă şi rapidă, funcţionalităţi îmbunătăţite, dar şi noi module, aplicaţii şi servicii în Cloud, precum: WMS (modul pentru gestionarea depozitelor de pe dispozitivele mobile), Power BI şi Business Robotics (automatizări inteligente ale proceselor de business).

Contabilitate generală, Mijloace Fixe, Încasări, Plăți, Bilete la Ordin/CEC-uri, Tranzacții speciale tip Debit/Credit, Conturi de numerar, Acoperiri, Reconcilieri, Managementul cărților de credit, Rate si Înțelegeri comerciale, Bugete, Standarde Internationale Contabile (IAS), Contabilitate de gestiune, Factoring, Analiza costurilor pe activități (ABC).

Clienți, Furnizori, Debitori & Creditori, Vânzări, Achiziții, Conector eInvoice, Retail Sales, Programe de loialitate, Managementului reprezentaților de vânzări, Multi devize, Costuri import & export, Business Units, Politici de prețuri, Politici de credit, Resurse & zone geografice, Declarații consolidate, Multi companie, Managementul aprobărilor, Instalări & Contracte.

Multi depozite, Locații multiple de depozitare, Rafturi, Produse corespondete – subtitute, Culori & Mărimi, Numere seriale, Loturi, Group Sets, Servicii.

Producție & Costuri de producție.

Management de proiect Servicii și Tehnicieni, Contacte, Procese de business, Calendar (grup & personal), CRM Sales & Marketing.

Instrumente de raportare: atașări de documente, Câmpuri opționale & Agregatoare, Generator de rapoarte Standard & Avansat, Fuzionare – Consolidare, QlikView Run Time.
Instrumente de customizare: design machete, Script Builder, Workflow Scenarios, Runtime Rights, Sisteme Remote, Sistem de alerte, Customization Toolkit

Soft1 Web Report (5 utilizatori), Soft1 myCustomer (50 utilizatori), Soft1 QuickView & Soft1 myPortal.

Află cum te poate ajuta Soft1 Cloud ERP Series 6.