Șoseaua Pantelimon 6-8, Sector 2, București
office@integrisoft.ro
+40-21-250.87.50

avansis.social

Soluție software pentru gestiunea prestațiilor sociale
Integrisoft > Services > CORE > Modul Principal > avansis.social
O soluție software dezvoltată împreună cu specialiștii în administrația publică

Avansis.Social: Vine în ajutorul gestionării oricărui tip de cerere privind asistența socială printr-o manieră rapidă, optimizată, simplă și în deplină siguranță

Soluția software reprezintă un instrument performant de gestiune al activității departamentului de asistență socială prin intermediul unei interfețe moderne, prietenoase care ajută la informatizarea completă a activității.

Structura sa fiind concentrată în principal pe entitatea de persoană cu toate elemente sale necesare, oferă facilitatea de a gestiona centralizat informațiile ulterioare (ajutoare și raportări). În același timp, permite efectuarea operațiilor de actualizare a datelor, emiterii automate a dispozițiilor și configurarea dispozițiilor după modelul instituției.

portrait of young pretty smiling woman sitting at table in black shirt working on laptop in co-working office, wearing glasses

Avansis Social: Vine în ajutorul gestionării oricărui tip de cerere privind asistența socială printr-o manieră rapidă, optimizată, simplă și în deplină siguranță

13 MOTIVE PENTRU A ALEGE ACUM O SOLUȚIE MODERNĂ DEDICATĂ MANAGEMENTULUI DOSARELOR DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ

Caracteristici tehnice și avantaje derivate

 • null

  Gestionare centralizată la nivel de familie

  Înregistrarea și gestionarea centralizată a datelor privind persoanele, familiile și membrii acestora precum și a cererilor depuse, asigurând înregistrarea unică la nivelul persoanei

 • null

  Arhivă electronică integrată

  Posibilitatea atașării oricărui document în forma electronică

 • null

  Organizare superioară

  • Evidența dosarelor de asistență socială grupate pe categorii
  • Evidența adeverințelor și a stării acestora – adeverințe expirare, aproape de termenul de expirare, zile până la expirare, etc.
  • Evidența persoanelor apte de muncă și a ocupațiilor acestora
  • Evidența anchetelor sociale
  • Evidența și gestionarea dispozițiilor emise (acordare, neacordare, modificare, repunere în plată, etc.) pentru toate categoriile de ajutor
 • null

  Soluție completă

  • Gestionarea completă a alocațiilor și indemnizațiilor pentru copii și creșterea copiilor
  • Gestionarea ajutoarelor sociale pentru familii (alocații de susținere a familiei, venit minim garantat, ajutoare de încălzire a locuinței)
  • Calcul automat de venit pe membru, cuantum stat, ore de prestat, etc.
 • null

  Capabilități puternice de raportare

  • Borderouri și situații pentru toate ajutoarele sociale în funcție de anumite criterii necesare
  • Emiterea și vizualizarea unei sinteze la nivel de persoană și familie, printr-o navigare simplă către orice informație
  • Raportări privind situația dosarelor (introduse noi, aprobate, modificate, respinse, încetate, etc.) pe diferite intervale de timp
  • Raportări privind situații ale persoanelor (capacități de muncă, vârstă, venituri, etc.)

Contactați-ne, spuneți-ne provocarea dvs., aplicațiile software deja utilizate în instituția dvs. și vom reveni cu o propunere de proiect adaptată contextului și nevoilor dvs.

Beneficii unice

Sistemul permite importarea listelor cu abonați de la furnizorii de agent termic, electric și gaze, cât și de preluare a informațiilor legate de persoane din ani anteriori. În acest sens, se reduce semnificativ efortul depus în ceea ce presupune introducerea datelor, investind mai mult timp în alte activități.

Calcularea și verificarea datelor manuală nu mai este necesară datorită faptului că sistemul este configurat să calculeze și să valideze informațiile existente deja în sistem la nivelul persoanelor și familiilor acestora. Rapoartele și alte documente principale sunt generate automat pe baza informațiilor existente în sistem. Un exemplu concludent este emiterea oricărui tip de dispoziție în funcție de stadiul curent al dosarelor, care se pot configura pe modelul oficial al propriei instituții.

Gestiunea informatică a informațiile se realizează integrat, asigurând unicitatea la nivel de CNP. În cazul înregistrării oricărei categorii de dosar, sistemul realizează verificările aferente legislației în vigoare afișând rezultatul coerent. În acest fel, există certitudinea unor situații sigure în cazul asamblarii previziunilor bugetare, raportărilor și situațiilor.

Atât rapoartele uzuale necesare în internul instituției cât și în extern se pot genera instantaneu! Facilitățile sistemului permite emiterea unei serii întregi de rapoarte necesare activității de zi cu zi. Orice prelucrare a acestora este permisă datorită posibilității de a fi exportate în diferite formate: PDF, EXCEL, WORD.

Aplicația dispune de un mecanism de gestionarea a istoricului cu modificări pe toate entitățile principale (persoane, detalii persoane, familii, dosare, anchete sociale, dispoziții, etc.) care are ca scop stocarea automată a fiecărei modificări efectuate de utilizatori pe acestea.

Cu alte cuvinte, orice utilizator poate vizualiza în timp real un istoric complet, prin intermediul căruia se pot corecta eventualele erori, având certitudinea că modificarea se va propaga în mod corect și automat, excluzând problemele de integritate a datelor în rapoarte și situații ulterioare.