Șoseaua Pantelimon 6-8, Sector 2, București
office@integrisoft.ro
+40-21-250.87.50

Integrisoft este partener autorizat în implementarea de soluții ERP al producătorului software SoftOne

Soft1 ERP Series 5 este rapid, integrat, inteligent și accesibil de oriunde!

Soft1 Series 5 încorporează toate beneficiile, caracteristicile și funcționalitățile celei mai inovatoare platforme Cloud ERP de pe piața din Sud-Estul Europei. Cu mai mult de 3000 de instalări înregistrate, tehnologiile Soft1 Cloud au revoluționat cu adevărat felul în care companiile au reușit să se dezvolte pe piețele din regiune.

Integrisoft Solutions 20 de ani experiență în implementarea de soluții software integrate

Cu o experiență de +20 ani în analiza datelor și implementarea soluțiilor software pentru managementul afacerii, oferim companiilor românești, dar nu numai, cele mai eficiente soluții pentru optimizarea proceselor de afaceri.

Integrisoft este un partener Soft1 și oferă implementare și consultanță pentru soluțiile Soft1 CRM, Producție, Wholesale Distribuție, Managementul Serviciilor și Retail.

Soluția Soft1 ERP, premiată la nivel internațional, este mai mult decât un sistem de planificare a resurselor. Fiind un sistem ce poate fi adaptat ușor, care susține operațiunile “companiei deschise”, soluția integrează toate procesele operaționale de bază într-o singură aplicație, astfel încât costul total de achiziție, și utilizare (TCO) să fie redus.

Integrisoft, cu ajutorul Soft1 ERP, oferă companiilor noi modalități de organizare și desfășurare a activităților lor, utilizând platforme livrate în cloud dar și on-premise. Credem că soluțiile de gestionare a relației cu clienții trebuie să ofere mobilitate angajaților sau organizațiilor și să corespundă noii ere tehnologice.

soft1_ERP Series 5

În calitate de partener Soft1, avem misiunea de a oferi clienților servicii de consultanță, implementare și asistență pentru soluțiile Soft1. De asemenea, suntem implicați activ în organizarea de evenimente, seminarii web, traininguri sau activități necomerciale.

De ce Soft1 ERP Series 5 este perfect pentru afacerea ta?

Creat pentru nevoile reale de afaceri

Soft1 ERP oferă valoare adaugată tuturor companiilor de retalil, indiferent de tip sau dimensiune. Aplicația încorporează într-un singur sistem mai multe module de gestionare a proceselor de retail, pentru a obține mai mult cu mai puțin, prin automatizarea, simplificarea și eficientizarea operațiunilor.

Rapiditate mai mare în business

Soft1 ERP este proiectat ca să îți ofere flexibilitatea de care ai nevoie pentru a răspunde nevoilor specifice industriei de retail. Soluția poate fi adaptată complet, este ușor de integrat cu orice alt sistem și îți permite metode flexibile de implementare (On-Premise, găzduită pe serverul clientului sau model SaaS).

Mobilitatea afacerii

Soft1 ERP Series 5 conține o suită largă de aplicații web&mobile care îți oferă flexibilitate sporită în derularea operațiunilor. Aplicațiile permit managementului sau echipelor operaționale să lucreze de oriunde utilizând orice dispozitiv.

Afacerea ta în cloud

Soft1 Cloud ERP Series 5 folosește cele mai avansate servicii și soluții în Cloud sau SaaS, ajutându-ți compania să aducă plus valoare clienților, reducând în același timp cheltuielile și costurile de operare.

Alege Soft1 Series 5 ERP pentru digitalizarea afacerii tale!

Futuristic user interface concept. Graphical User Interface(GUI). Head up Display(HUD). Internet of things.
1. Aplică pentru o analiza gratuită a contextului și nevoilor actuale

O echipă de consultanți Integrisoft va face gratuit o analiză detaliată a contextului existent în cadrul organizației dvs. și în acord cu obiectivele dvs. pe termen scurt/lung vă recomandă configurația optimă precum și pașii necesari pentru implementarea unei soluții personalizate a ERP-ului SoftOne.

2. Alege o soluție completă și personalizată afacerii tale

Înțelegem dorința clienților de a avea un start rapid cu riscuri minime, de aceea ne-am străduit să construim un sistem flexibil ce permite implementarea soluției într-o configurație  adaptabilă nevoilor actuale. Vă invităm să descoperim împreună care este soluția optimă pentru organizația  dvs.

3. Bucura-te de un ansamblu software servicii echilibrat

Noi nu credem ca loialitatea utilizatorilor se câștigă într-o zi … ci în fiecare zi.

Succesul clienților este esența a tot ceea ce facem la Integrisoft. De aceea, implementarea prevede un pachet complet personalizat ce include nu numai asistență, ci și îndrumări de specialitate și cele mai bune practici pentru a ne asigura că fiecare client obține cea mai mare valoare din produsele sale.

1 Step 1
Aplică acum pentru o analiză gratuită!

In ce interval de timp v-ați propus să investiți într-un sistem software tip ERP?

Pentru care dintre modulele Soft1 ERP Series 5 doriți să aflați mai multe detalii?Alegeți una sau mai multe din opțiunile de mai jos
Aveți deja o listă scurtă a potențialilor furnizori?
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right