Șoseaua Pantelimon 6-8, Sector 2, București
office@integrisoft.ro
+40-21-250.87.50

Companie

Inspirăm oameni și organizații să evoluăm împreună
Integrisoft > Companie

INTEGRISOFT Solutions este unul dintre cei mai reprezentativi producatori de aplicatii software pentru administratia publica locala, cu peste 600 de implementari in 400 de institutii de marime medie-mare, 6000 de utilizatori si singurul furnizor de servicii si solutii integrate. Sistemul integrat Avansis dezvoltat de Integrisoft este utilizat in peste 40% din orase si peste 30% din orasele municipii resedinte de judet.

 

 

 

 

 

Oferim clienților noștri o experiență de 20 de ani în integrarea datelor, expertiză și cunoștințe acumulate în industria IT.

 

 

 

 

Ce este integrisoft?

Integrisoft este un grup tehnologic inovativ care aduce impreuna know how si cele mai bune practici din diverse sectoare pentru a solutiona provocarile de business din domeniile sofware development, internet si mobile, in cel mai inovativ si cuprinzator mod.

Un brand sub care se reunesc sute de profesionisti din firme independente atat la nivel national cat si international pentru a colabora in scopul de a oferi cele mai bune servicii variind de la business processes optimization, dezvoltare infrastructura IT pana la training si consulta.

Un standard de calitate a serviciilor al carui scop nu este doar de a rezolva punctual o problema de moment ci si de a anticipa contextul si provocarile viitoare si a oferii solutii pe termen scurt si lung.

O metoda de abordare multidisciplinara. Ulterior evaluarii initiale, in functie de provocari, directiile de evolutie alese, si oportunitatile existente pe mai multe domenii dvs. veti primi asamblata cea mai completa si eficienta solutie.

O comunitate. Integrisoft nu este doar o comunitate a firmelor de consultanta si integratorilor de solutii ci si a clientilor nostri, o comunitate in care care se construiesc parteneriate strategice si in care sunt distribuite cu prioritate oportunitatile de colaborare?

Solutii cu acoperire nationala

Pentru Firme, Administrații Publice și Instituții, Integrisoft oferă soluții IT care integrează datele și le transformă în sursă de progres, datorită experienței vaste în integrare, a gândirii de perspectivă și a atitudinii implicate de care dă dovadă echipa Integrisoft.

Servicii integrate

Consultanță

Maparea si implementarea modelelor operationale, optimizarea de procese, implementarea sistemelor de control.

Soluții de găzduire

Implementarea si gazduirea de sisteme SaaS, Cloud Computing pentru aplicatiile Integrisoft

Servicii de suport/asistenta tehnica

asigurarea dupa achizitie a serviciilor de asistenta tehnica. Implementarea update-urilor legislative se face deasemenea fara costuri suplimentare pentru client.

Cum te putem ajuta?

Modalitatile diverse prin care Integrisoft intelege sa puna la dispozitie solutiile sale: inchiriere, achizitie in sistem de rate, s.a, creaza premisele incadrarii in orice fel de buget sau schema de plata si garanteaza acelasi inalt grad de calitate.

Compania pune la dispozitie gratuit sesiuni de consultanta si prezentari de solutii pentru insitutiile publice locale si centrale, putand fi contactata pe email la office@integrisoft.ro, fax 021.250.87.52 sau la sediul sau din Bucuresti, Str. Matei Voievod nr 55.

Portofoliul nostru de servicii este gândit să acopere o gamă extinsă de nevoi: implementare, procesare date, mentenanță & suport, instruire, consultanță, facilitare achiziții etc.

Credem că doar inspirând oameni și organizații, putem evolua împreună!

Valorile noastre

Pastram în focus alinierea interna cat si externa cu clientii si partenerii nostri printr-o comunicare sistematica si deschisa si un feedback transparent. Ne dorim sa cream o unitate a scopului interna si externa, pentru a pastra un sens pentru contributiile individuale si a indeplini misiunea asumata la nivel de companie.

Descriem “deschiderea” astfel: ascultare, comunicare, toleranță și posibilități. Ascultare activă – acordând o atenție completă și punând întrebări când ceva nu este clar.

Comunicarea implică dreptul, dar și datoria, de a împărtăși puncte de vedere și de a le putea discuta într-un spirit pozitiv.

Combinația de a asculta și comunica fără a judeca este definiția noastră a toleranței.

Deschiderea ne ajută să îmbunătățim, fiind pregătiți continuu să evaluăm posibilitățile soluțiilor alternative și chiar a criticilor.

Este promisiunea pe care ne-o facem noua insine atunci cand ne asumam o sarcina, un proiect, o intiativa, o stare de spirit. Nu avem stare pana ajungem la final.

Intreaba-te „de ce?”, intreaba-te si cauta, participa, creaza. Nu presupune niciodata ca „stii exact cum stau lucrurile”, intreaba-te mereu „ce urmeaza?”. Intrebarile nasc curiozitate, curiozitatea creaza idei si idei, ideile nasc inovatie.

Cautăm mereu o perspectivă pozitivă, contagioasă. Dăm și obținem un sens profund din activitatea noastră. Cultivăm priceperea și obișnuința aparent nefirească – dar vitală – de a aprecia și de a fi recunoscători pentru ceea ce avem și pentru ceea ce am realizat. Credem că organizațiile, sistemele, procesele și tehnologia servesc oamenilor, nu invers. Iubim și sărbătorim micile succese, bogăția vieții și potențialul uman infinit în serviciile pe care le oferim și în modul în care trăim.

Pasiune

 

 

Cultivăm priceperea și obișnuința aparent nefirească – dar vitală – de a aprecia și de a fi recunoscători pentru ceea ce avem și pentru ceea ce am realizat.