Solutii software pentru Administratia Publica, Custom software

AvanUrbis

Ești aici: Home » Aministratia Publica » AvanUrbis

 

AvanUrbis – asistența informatizată a direcției de urbanism

COMPONENTE AVANURBIS

DE CE AM NEVOIE DE AVANURBIS?

 

Cu instrumentele potrivite ati putea rezolva toate aceste sarcini chiar si in 10 minute!

 

 

AVANTAJE

 

 

STANDARDIZAREA INFORMATIILOR DE ADRESA

In contextul existentei unor alte aplicatii Integrisoft (aplicatia de taxe, registru agricol etc.) prin intermediul acestui modul se pot standardiza si sincroniza datele de acest tip. De asemenea aveti acces la date istorice privind adresele si numele strazilor.

ASAMBLAREA INSTATANEE A RAPOARTELOR

Aplicatia permite emiterea rapida a rapoartelor periodice cat si asamblarea dupa nevoi de rapoarte adhoc. De asemenea, este facilitata urmarirea autorizatiilor expirate si a imobilelor receptionate.

AUTOMATIZAREA SARCINILOR UZUALE

Sarcinile uzuale precum calcul taxe, emiterea dispozitiilor, inscrisurilor decatre primar, pot fi facute instantaneu.

 

 

 

 

ACCES RAPID SI FACIL LA INFORMATIE

Aplicatia ofera facilitati de cautare multicriteriu, posibilitatea de afisare a planurilor pe o harta usor accesibila, web, fara a necesita licente suplimentare (optional)

 IWR_administratia_publica

COLABORARE MAI BUNA

Prin intermediul unei interfete web accesibila extern se pot oferi spre consultatie informatii privind nomenclatira stradala catre alte departamente din cadrul institutiei minimizand solicitarile de acest tip. De asemenea se pot expune infiormatii in exterior catre alte institutii si cetateni.

SECURITATE

Aplicatia valideaza automat datele introduse, accesul in aplicatie este securizat, iar drepturile de acces depind de rolul operatorului.

BENEFICII

 

 

VIZIUNE. CONTROL SUPERIOR

Organizarea coerenta alaturi de disponibilitatea instantanee a informatiei , indiferent de sursa intra-extradepartamentala, va ofera o viziune in timp real a situatiei si un control superior al activitatii si resurselor.

CONFORT. ERGONOMIE.SUPORT

Confortul si siguranta in utilizare a dvs., sunt aspecte cheie de care am tinut cont in etapa de conceptie a aplicatiei. Astfel veti beneficia de ergonomie si usurinta in utilizare , suport proactiv, ghidaj si automatizare a sarcinilor uzuale repetitive, control deplin al drepturilor de acces la informatii si al operatiuunilor desfasurate prin intermediul aplicatiei.

TIMP. UNELTE PENTRU O GESTIONARE FINANCIARA MAI EFICIENTA.

Presiunea activitatilor critice dispare si veti avea timp si pentru managementul efectiv al activitatii de urbanism, schimband focusul spre organizare si strategie cu ajutorul suportului inteligent de raportare si sintetizare integrat in aplicatie. Aceasta poate avea rezultate in importante economii in bani sau pot spori veniturile oferind unelte pentru o mai buna gospodarire a resurselor existente.