Solutii software pentru Administratia Publica, Custom software

AvanSocial

Ești aici: Home » Aministratia Publica » AvanSocial

Avan Social – program pentru gestiunea informatică a cererilor de asistență socială din cadrul campaniei de acordare a ajutoarelor de încălzire

ACEST PROGRAM ESTE COMPATIBIL CU PREVEDERILE OUG 70/31.08.2011

 

Din experienta stim de la clientii nostri ca gestiunea cererilor de de ajutor de incalzire poate deveni dificila daca numarul de dosare depaseste cateva sute.Integrisoft Solutions a dezvoltat o aplicatie specializata pe acest tip de ajutoare, care este folosita, testata si inbunatatita continuu impreuna cu primariile care gestioneaza un numar mare de cereri de asistenta sociala. Pe ei ii ajuta in contextul in care au de gestionat zeci de mii de cereri si de extras rapid rapoarte.

 

  

DATE CORECTE, REZULTATE SIGURE

Gestiunea informatica a informatiilor se face integrat si asigura unicitatea la nivel de CNP. Asupra datelor introduse se fac in mod automat verificari de consistenta si coerenta, astfel dvs. veti avea certitudinea unor rezultate sigure in cazul asamblarii unor previziuni bugetarem asamblare de rapoarte si situatii.

  ajutoare_sociale_casa_esarfa

RAPORTARE MAI USOARA

Rapoartele uzuale se pot genera instantaneu , cu ajutorul unor facilitaii puternice de raportare integrata in aplicatie puteti emite o serie intreaga de rapoarte necesare activitatii uzuale. De asemenea, pentru prelucrari ulterioare datele se pot exporta in formatele PDF , Excel sau WORD

 

AUTOMATIZAREA SARCINILOR CONSUMATOARE DE TIMP

Se pot genera si tiparii in bloc documente specifice, spre exemplificare  puteti emite dispozitii de acordare in bloc, economisiti timpul alocat printarii si verificarii dispozitiilor sau a-l altor documente pe care inainte le completati si printati individual.

 

USURAREA ACTIVITATILOR UZUALE

Listele lunare de beneficiari ai ajutoarelor de incalzire pot fi extrase in mod automat din aplicatie, aceasta centralizare o veti face dintr-un singur click.

 

 

SIGURANTA IN UTILIZARE

In aplicatie am integrat un mecanism de gestionare a istoriculu i, acesta retine in mod automat sirul modificarilor efectuate in aplicatie la nivel de persoana, dosar, obiect sau utilizator. Dvs. astfel veti putea vizualiza istoricul complet si in carul in care este necesar puteti corecta o eventuala eroare avand certitudinea ca modificarea se va propaga in mod corect si automat si nu veti avea probleme de integritate a datelor in rapoartele si situatiile ulterioare.