Solutii software pentru Administratia Publica, Custom software

Avansis

Ești aici: Home » Aministratia Publica » Avansis

 

AVANSIS  – UN SISTEM SOFTWARE INTEGRAT PENTRU APL

 

 

SISTEM INTEGRAT PENTRU ADMINISTRATIA PUBLICA

SISTEM INTEGRAT PENTRU ADMINISTRATIA PUBLICA

 

AVANSIS este un sistem informatic integrat pentru APL care are in componenta 12 module specializate. Arhitectura flexibila a sistemului permite implementarea oircaruia dintre module ca aplicatie de sine statatoare cu functionalitati complete cat si implementarea in grupe de aplicatii alese de beneficiar in functie de nevoi. Scalabilitatea sistemului permite adaugarea ulterioara si a altor module componente.

  Interfata aplicatiilor este web  , am facut aceasta alegere pentru a va oferi toate beneficiile utilizarii unei platforme moderne: utilizarea de linl-uri, definirea de pagini favorite, meniu contextual, dar si pentru a folosi deprinderile de navigare existente  minimizand  astfel  efortul initial  de adaptare al utilizatorului.

 Platforma tehnologica INNOVIEWS este construita cu tehnologii Microsoft, fiind rod al activitatii de cercetare dezvoltare interne de peste 10 ani. 

 

GIS, Management de documente.  In mod nativ, am integrat in platforma suport date GIS si functionalitati avansate de management de documente. 

 

Administrare.  Partea de administrare se face prin panoul de control integrat in platforma disponibil in fiecare aplicatie. Dvs. puteti personaliza aplicatia pentru nevoi specifice. 

 

Integrare.  Modulele pot fi legate cu alte solutii la nivel de date, functii si chiar interfata, in masura in care acele aplicatii permit acest tip de integrare. 

 Set de aplicatii cu  functionalitati disponibile  si independent dar care folosesc baze de date comune pentru a evita duplicare informatiilor partajate. Aceasta abordare faciliteaza oferta in cadrul cuplari mai multor module   a unui set de functionalitati complexe altfel indisponibile bazate pe sincronizarea datelor in cadul aceleasi institutii sau in cadru extins cand sistemul este utilizat in comun de mai multe administratii locale.

Baza de date este construita pe o tehnologie matura si performanta –  Microsoft SQL SERVER  pentru a va oferi stabilitatea, viteza si siguranta de care aveti nevoie.

 

AFLA AVANTAJELE IMPLEMENTARII SISTEMULUI INTEGRAT AVANSIS

CARE SUNT AVANTAJELE PE CARE LE POT OBTINE?

 

 

COLABORARE MAI BUNA.

Prin intermediul unei interfete web accesibila extern se pot oferi spre consultare informatii catre alte institutii sau catre cetateni sau chiar alte directii si compartimente.

SECURITATE

Solutia va asista proactiv in etapa de introducere de date ruland in mod automat verificari de consistenta si coerenta. Accesul in aplicatie este securizat, drepturile de acces depinzand de atributiile utilizatorului.

AUTOMATIZAREA SARCINILOR REPETITIVE CONSUMATOARE DE TIMP.

Solutia permite emiterea rapida a rapoartelor periodice cat si asamblarea dupa nevoi a rapoartelor adhoc.

 

ACCES RAPID SI FACIL LA INFORMATIE

Solutia ofera facilitati de cautare multicriteriu, facilitati de sortare, prelucrare si facilitati avansate de afisare a datelor. De asemenea puteti exporta aceste date in formatul dorit word , excel sau pdf. AStfel dvs. aveti posibilitatea de a vizualiza, sintetiza si extrage informatiile de interes direct din aplicatie.

FLEXIBILITATE

Platforma innoviews ofera posibilitatea agregarii unor functii sau interfete din diferite module in vederea crearii unei aplicatii personalizate pentru un anumit mod de lucru. Organizarea activitatii se poate face natural abordand administratia ca pe un sistem orientat pe servicii.

CARE SUNT BENEFICIILE MELE CA UTILIZATOR/MANAGER/INSTITUTIE?

CARE SUNT BENEFICIILE PE CARE LE POT OBTINE?

 

 

VIZIUNE.  CONTROL SUPERIOR

Organizarea coerenta alaturi de disponibilitatea instantanee a informatiei, indiferent de sursa intra-extradepartamentala, va ofera o viziune in timp real a situatiei si un control superior al activitatii si resurselor.

CONFORT. ERGONOMIE. SUPORT

Confortul si sigurata dvs. sunt aspecte cheie de care am tinut cont in etapa de conceptie a solutiei. Astfel veti beneficia de ergonimie si usurinta in utilizare, suport proactiv si automatizarea sarcinilor uzuale repetitive.

SCALABILITATE. FLEXIBILITATE

Se poate incepe achizitia cu unul sau mai multe module, iar apoi solutia se poate intinde rapid odata cu nevoile clientului. Alegi exact ce-ti trebuie si nimic mai mult.

IMPLEMENTARE SI UTILIZARE ULTERIOARĂ

CAT DE USOR DE IMPLEMENTAT SI FOLOSIT ESTE AVANSIS?

 

 

reduce-stress-and-relax

IMPLEMENTAREA SISTEMULUI.  Va fi asigurata rapid de catre specialistii nostri. Obiectivele sunt sa va asiguram un sistem personalizat pe nevoile specifice ale institutiei dvs. Datele din sistemele anterioare sunt importate si verificate riguros pentru ca dvs sa puteti avea la dispozitie toate operatiunile si datele din trecut.

 

INSTRUIREA PE APLICATIE.  Se va face gradual in sesiuni demonstrative cu aplicatii practice care au ca scop familiarizarea utilizatorului cu toate operatiunile frecvent utilizate. Ulterior cursului beneficiarul va avea la disozitie un manual de utilizare.

 

SUPORT TEHNIC.  Solutia noastra este insotita de servicii de asistenta tehnica si suport extins.

 

ACTUALIZARI PERIODICE. Solutia este actualizata in cel mai scurt timp in situatiile in care cadrul legislativ se modifica, anumite rapoarte predefinite sau formulare generate cu ajutorul aplicatiei trebuie actualizate sau platforma este imbunatatita structural si functional.