Solutii software pentru Administratia Publica, Custom software

AvanManager

Ești aici: Home » Aministratia Publica » AvanManager

 

Avan Manager – managementul resurselor organizației 

 

 

 

manager

CE ESTE AVANMANAGER ?

AvanManager este un modul suport din sistemul integrat Avansis orientat către extragerea și sintetizarea informațiilor din celelalte module Avansis implementate în cadrul instituției calculând automat indicatori predefiniți și furnizând informația sub forma grafică. 

 

AvanManager este panoul de bord atât de necesar managerilor care vor sa vadă totul dintr-o privire pentru a putea lua în timp util cele mai bune decizii pentru organizația din care fac parte.

 

 

DE CE AM NEVOIE DE AVANMANAGER?

 

Cu instrumentele potrivite se poate afla toate aceste informații chiar și în 10 minute!

 

 

Componente

 

 

 

Avantaje

 

 

difference AvanManager este un produs conceput EXCLUSIV pentru APL!

Este un produs de business intelligence, unic in piata, care ofera decidentilor (sefi de departamente, viceprimari, primari) si membrilor echipei acestora, un instrument eficient de definire si urmarire a unor indicatori de performanta (KPI) legat de activitatea organizatiei si cea personala.

 

Concret, putem alege care sunt criteriile pe care ne putem baza pentru a masura nivelul de performanta in diferite domenii, pentru ca apoi sa le urmarim mai usor si mai repede, in diferite forme. De exemplu, pentru o primarie ar putea fi urmarit permanent gradul de colectare a debitelor, in timp ce pentru o companie privata poate fi interesanta valoarea incasarilor/agent vanzare, ori suma/vechimea debitelor neincasate.