Solutii software pentru Administratia Publica, Custom software

Despre noi

Ești aici: Home » Despre noi

 

Integrisoft Solutions

PESTE 10 ANI EXPERIENTA IN DEZVOLTAREA DE SOLUTII SOFTWARE PENTRU ADMINISTRATIA PUBLICA

Integrisoft este o companie cu capital privat, 100% romanesc, înființată in 1999, activând in domeniul dezvoltării și implementării de soluții software performante pentru administrația publică locală.

Misiune, Viziune, Valori

values_people Misiune, Viziune, Valori

Integrisoft este o companie orientată către client, astfel ca misiunea sa este de a aduce un plus de valoare în activitatea organizațiilor prin prelucrarea și prezentarea inteligenta a informației. Viziunea noastră este de a fi recunoscuți ca un partener de încredere în furnizarea de soluții software pentru domeniul public și privat. Susținem împlinirea misiunii pe care ne-am asumat-o prin perfecționarea continuă a organizării si resurselor interne și prin valorile pe care înțelegem să le cultivam în cadrul companiei:

 

  • Excelență –  credem că doar punând în valoare ce este mai bun ne putem atinge telurile și ne dorim să confirmăm așteptările clienților noștri anticipându-le dorințele
  • Loialitate  – fiecare relație este pentru noi un parteneriat pe termen mediu și lung, oricare ar fi statutul acestuia: clienți, distribuitori, furnizori, membri ai echipei.
  • Etica  – dorim sa dovedim un înalt profesionalism, dar și onestitate și echilibru prin ceea ce facem.
  • Implicare   – prin inițiativa personală răspundem provocărilor, căutam soluții creative și ne dezvoltam asumându-ne noi responsabilități.

 

Avantaj competitiv

A-new-Innovative-chair-2 Avantaj competitiv: Inovare

Încă de la început, în acord cu credința noastră : “think beyond tomorrow” (gândește dincolo de mâine), prin eforturi interne de cercetare dezvoltare, am creat o platformă tehnologică flexibilă de dezvoltare de soluții software orientate web, care accelerează foarte mult conceperea, descrierea, generarea automată, refolosirea și standardizarea interfețelor, dar și integrarea funcțională a aplicațiilor.

 

Aceasta ne permite sa oferim către clientul final soluții software capabile de integrare informațională și funcțională, venind in sprijinul administrațiilor publice cu mijloace performante pentru reducerea timpilor de lucru și îmbunătățirea serviciilor oferite cetățenilor, păstrând în același timp un preț final competitiv.

 

Piața

harta_all Cine folosesește produsele noastre?

Suntem răspândiți la nivel național! Sistemul integrat pentru APL – Avansis – este implementat în peste 100 de orașe, de asemenea este prima opțiune pentru orașele reședință de județ, în acest moment este folosit de câteva mii de funcționari ai administrației publice și gestionează peste 3.000.000 de roluri (contribuabili).

 

Certificarea calității

Oracle Microsoft ISO9001 Produse de calitate = Clienți mulțumiți!

O companie modernă este o companie ale cărei procese sunt controlate permanent. Din acest punct de vedere, Integrisoft Solutions este recunoscută drept una dintre firmele software cu cel mai înalt nivel de calitate al produselor și serviciilor oferite pe piața de profil. Integrisoft Solutions este certificată conform normelor standardului ISO 9001:2008 de către TUV Thuringen International, una dintre primele cinci firme din lume în domeniul auditului.

 

Prin intermediul politicii sale de calitate, Integrisoft Solutions își asumă angajamentul de a înțelege cerințele curente și viitoare ale clienților, și de a duce la îndeplinire solicitările acestora.

 

Integrisoft Solutions este de asemenea partener Microsoft si Oracle, aceasta este o confirmare a gradul inalt de expertiză şi excelenţă în furnizarea şi implementarea produselor şi tehnologiilor Microsoft si Oracle, expertiza de care vor beneficia partenerii Integrisoft prin accesul la consultanta si tehnologie de varf la preturi preferentiale. 

Misiune, Viziune, Valori

Avantaj competitiv

Piața

Certificarea calității