Solutii software pentru Administratia Publica, Custom software

ATELIER AVANTAX 2019

Ești aici: Home » ATELIER AVANTAX 2019

Apr 19, 2019 admin_r (0)

Stimate Partener,

În perioada 29.05 – 01.06.2019, la Hotel MaraSinaia, organizăm un atelier lucrativ AvanTax și ne-ar face plăcere să vă avem printre cursanți și pe dvs.!

Scopul acestui atelier este de a oferi managerilor și utilizatorilor exemple de bune practici în organizarea activității și utilizarea soluției AvanTax pentru rezolvarea celor mai frecvente spețe întâlnite în lucrul de zi cu zi atât în interacțiunea cu contribuabilul cât și în colaborarea cu colegii din alte departamente. Un alt punct important de pe agenda este prezentarea gamei noi de funcționalități dezvoltate printre care și platforma AvansisOnline.

AGENDA

  • Trecerea în revistă a celor mai utilizate secțiuni și funcționalități din AvanTax
  • AvanTax 2018-2019: dezvoltări noi
  • Focus funcționalități: formularul F2201, cont unic amenzi, DRPCIV, executare silită contract, integrare cu registratura, somație contracte
  • Unificarea produselor din sistemul integrat Avansis
  • Avansis Online
  • Activitate de grup
  • Sesiune interactivă

Indiferent de rolul dvs., participând la acest atelier, pe lângă dobândirea unor cunoștințe practice de organizare a activității veți avea posibilitatea de a face schimb de experiența cu alți colegi și specialiști din țară într-un mediu organizat și plăcut.

DORIȚI SĂ VĂ REZERVAȚI UN LOC?

Vă invităm să descarcati si sa ne returnați completat pe email formularul de mai jos. Detalii suplimentare puteti obtine pe numarul de telefon 0733 064 959 sau scriindu-ne pe adresa email mirela.ghita@integrisoft.ro.

Locurile sunt limitate și așteptam confirmarea/infirmarea participării pentru dvs. și/sau echipa dvs până cel târziu pe 10 mai. 

Comments are closed.